Rozsdagyár

DAMAGEPLAN - Megrázó képek és videó Dimebag utolsó koncertjéről

2016. július 27. - drfreezy

alrosa-nathan-gale-shooting2.JPG

Majdnem 12 éve történt a colombus-i lövöldözés egy Damageplan koncerten az Alrosa Villa Nightclubban, melyben 4 ember, köztük a legendás gitáros, Dimebag Darrell is életét veszítette.

2004. december 8-án történt a szörnyű eset, amikor is egy Nathan Gale nevű fickó egyszerűen felsétált a columbus-i club színpadára és tüzet nyitott. Állítólag a Pantera feloszlása miatt gurult dühbe, és emiatt jött el lövöldözni a Damageplan koncertjére, mely zenekarban két ex-Pantera tag is volt: Dimebag Darrell és testvére Vinnie Paul.

damageplan.jpg

A lövöldöző Gale-t a colombus-i rendőrség egyik tagja, Jim Niggemeyer lőtte le, akit nagyon megráztak az események:

Mikor odaértem, épp fegyvert fogott a túszok fejéhez. Abban a pillanatban megálltam, és lelőttem. [...] Annyi terápiára járhatsz, amennyire akarsz, de ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy jobban is leszel. Ha pedig nem leszel jobban, akkor ki segíthet rajtad?

Teszi fel a kérdést Jim Niggermeyer, aki azóta is poszttramatikus stressz szindrómában szendved, ami az állásába került neki.

Most exklúziv képek kerültek nyilvánosságra, melyeket a megérkező rendőrök, valamint a klub biztonsági kamerája készítettek. Figyelem, megrázó felvételek következnek:

alrosa-nathan-gale-shooting2.JPG

Nathan Gale lövöldözni kezd

alrosa-office-gun2.JPG

Megérkeznek a rendőrök

nathan-gale-body-alrosa.jpg

Nathan Gale holtteste

alrosa-crime-scene-20.jpg

A gyilkos fegyver

evidence-alrosa-dimebag.jpg

A gitáros holtestét nyilvántartásba vették

alrosa-crime-scene-3.jpg

A gyilkosság helyszíne

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3210417292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása