Rozsdagyár

SLIPKNOT - Teljes egészében lejátsszák a 15 éves Iowát

2016. augusztus 27. - drfreezy

slipknot-fea.jpg

Slipknotéknál nincs megállás, az amerikai rajongók álma teljesülhet: megkapják a komplett Iowát élőben!

Elképesztő belegondolni, de már eltelt 15 év azóta, hogy megjelent a Slipknot egyik legnagyobb hatású nagylemeze, az Iowa. Az album alapjaiban rengette meg a metal-világot, és elég annyit mondani, hogy idén a Metal Hammer az Iowát válaszotta a 21. század legjobb metal lemezének. Hogy ezt jól megünnepeljék, a teljes tracklistet lenyomják szeptember 25-én Knotfesttel párosított Ozzfesten, a California állambeli San Bernardinóban.

A zenekar az alábbi közleményt adta ki Facebookon:

Egy egészen különleges dolog történt 15 évvel ezelőtt. 9 iowai srác stúdióba vonult Californiában és megalkották minden idők legkaotikusabb, legpusztítóbb lemezét. Nagyon kegyetlen anyag volt, és az is egészen a mai napig. 

Eddig egyszer sem játszották le teljes egészében.

Ez most változni fog.

Szeptember 25-én San Bernardinóban 30 ezer ember tapasztalhatja meg azt, amit eddig még sohasem élhetett át senki. Mind látványilag, mind hangilag egy igen intenzív élményben lesz részük.

 Tehát akkor mindenki törje szét a malacperselyt és irány San Bernardinoh_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9611655874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása