Rozsdagyár

RED SWAMP - Album megjelenés: Tiszassippi

2016. szeptember 24. - drfreezy

red_swamp_pressphoto_bw_art_1920x1080.jpg

A turné bejelentés, és a klip premier után végre itt a fővárosi Red Swamp nagylemeze.

A bő egyéves fennálásuk alkalmából szeptember 21-én megjelent a Red Swamp Tiszassippi című nagylemeze. A 10 dalnyi anyagot az a Jens Bogren svéd szakember masterelte, aki nem kisebb nevekkel is dolgozott már, mint a Soilwork, az Arch Enemy, és az At The Gates.

red_swamp_tiszassippi_album_cover.jpg

A lemezen hallható 3 olyan dal is, melyek már korábbról is ismerősek lehetnek a 2015-ben megjelent EP-jükről. A zenekar súlyos, húzós groove-okkal és riffekkel operál, melyeket erőteljes, és megkapó énektémák támasztanak alá, előrevetítve a banda jövőbeli irányát.

Az ötösfogat a Bitter Paradise című dalhoz készített klippel promotálta az akkor még megjelenés előtt álló Tiszassippi lemezt még szeptember 14-én, ahogy azt nálunk is olvashattátok (ITT).

Ha élőben is meg akarod hallgatni a Tiszassippi dalait, nem kell mást tennetek, mint megjelenni az alábbi turnédátumok egyikén, de legfőképp 30-án az A38 Hajón, mivel ez a hivatalos lemezbemutató koncert. A koncertsorozatot egyébként a szegedi Dungaree zenekar társaságában vezénylik le, és közösen járják be Magyarországot, valamint eljutnak a környező országoba, Szerbiába, Ausztriába, Szlovákiába és Romániába is.dungaree_red_swamp_tour_plakat_fekvo_1.png

Most pedig következzen a Tiszassippi:

Facebook oldal
Hivatalos weboldal

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8411739923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása