Rozsdagyár

HAVEROCK - Hamarosan indul a Hangadó Online TalkshoW

2016. november 01. - Felicium

14633594_777862755687514_3011989547215155947_o.jpg

A Haverock közösség, és a Tremolo Studio összefogásával elindult egy „online TV” amelynek adásai a Hangadó oldal youtube csatornáján lesz elérhető. Egyelőre a Hangadó egy műsort visz, amely a csatorna nevét kapta. Hangadó Műsor egy Online Talkshow, ahol zenekarokkal, hírességekkel beszélget a műsorvezető, mélyebb témákban. (Facebook oldal ITT!)

Honnan jött az ötlet?  

A Haverock közösség eddig is készített interjúkat, de azt gondolták kilépnek a megszokott közegből, és a megszokott, már szinte unalmas interjúzásokat átviszik egy beszélgetős műsorban. A felvételek rögzítésének a Tremolo Studio ad teret, ahol mostanában nagyon sok zenekar fog megfordulni.

Hangadó csatornán több műsor is helyet talál majd, szóval mindenképp érdemes követni a beszélgetős műsor, és egyéb „adások” miatt.

Csatlakozz youtube csatornájukhoz: ITT!
Első adás hamarosan!

Szeretettel várunk jelentkezőket, akik bővítenék a Hangadó műsorait saját ötletükkel, műsorukkal. Rövid tárgylás után, már meg is jelenhet műsoruk a csatornán.

Ha szeretnél jelentkezni, küldj magadról egy rövid leírást e-mailben, és felveszik veled a kapcsolatot.

hang-ado@hotmail.com

Reklám helyet is biztosítanak, szóval ugyanerre az e-mailre várják a reklámozni kívánó személyek, cégek megkeresését is. Egy kis játékkal páros mozibelépőt is nyerhetsz. Részletek ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9511915599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása