Rozsdagyár

SZÁVAI GERY - Dalpremier: Ez itt a show

2017. december 11. - Felicium

15590316_1794780434118374_5374267954750993564_n.jpg

Megjelent a jelengel Twister és Rebel Yeah sorait erősítő Szávai Gery első dala a készülő szólólemezről. Az Ez itt a show-ban a szintén Twisterben gitározó Szadló Tamás és a szintén új lemezzel készülő Molnár 'Stula' Péter is fontos szerepet játszik.

Gery az alábbiakat mondta a dalról:

A készülő szólólemezem első, és egyben bemutatkozó dala. Munkásságom olyan része, ami a Twister lemezeire nem fért fel. Sokak bánatára, sokak örömére, ezért úgy döntöttem, hogy azokat a dalokat, olyan kollégák, és általam nagyra tartott zenészek segítségével hangkazettára rögzítem. Az első csapás vendégei, Molnár' Stula ' Péter /Stula Rock/, egy elképesztő jó hang, és a Twisterből is jól ismert nagyszerű gitáros, Szadló Tomi.

A legőszintébb kereteken belül folytak a felvételek, és folynak is. Minden a zenéről szól, és hogy jól érezzük magunkat. Reméljük, tetszeni fog nektek is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9613474187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása