Rozsdagyár

MOLTO - Klippremier: Roller

2018. március 13. - Felicium

h1p_9977.jpg

2017 januárjában alakult egy friss zenekar MOLTO néven. A csapat tagjai a hazai undergroundban egyáltalán nem ismeretlenek, mivel több kisebb-nagyobb sikereket elért zenekarban zenéltek korábban. Most új videoklippel jelentkeztek Roller címmel.

A Katona Péter (ének), Patai Károly (gitár), Plank Károly (basszusgitár, vokál) és Szilágyi István (dob) alkotta MOLTO Víziók című - kilenc dalt tartalmazó - bemutatkozó lemeze elkészült, amelyről az első dal, a Roller mutatkozik be videoklip formájában. Az album áprilisban egyelőre csak digitális felületeken jelenik meg, de amennyiben igény lesz rá, úgy a későbbiekben CD-n is megjelentetjük az anyagot. A lemezt a debreceni MMP Hangstúdióban rögzítettük Szilágyi István és Mosquito irányításával. 

A MOLTO egyszerű, őszinte hardcore-metal magyar szövegekkel. A mondanivaló kemény, hiteles, elgondolkodtató és leginkább figyelemfelhívó olyan problémákra, amelyre sokan legyintenek, mégis fontos róluk tudomást venni és tenni kell ellene. A zene nem a hangszeres virtuozitásról és a szíveket melengető dallamokról szól, sokkal inkább groove-os, ritmikus, szövegcentrikus zene.

A zenekar március 17-én mutatkozik be élőben Debrecenben a Roncsbárban a Pit of Saron és az Omega Diatribe vendégeként.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7713736304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása