Rozsdagyár

OPEN ROAD FEST - Lukács Laciék szembeszálltak a zivatarral

V2-es motorok, Marshall ládák, dübörgő rock és égi áldás - mozgalmas napot zárt tegnap az Open Road Fest

2018. június 08. - Felicium

orf_tankcsapda.jpg

A délelőtt folyamán sokan nyeregbe pattantak és vezetett túrán járták be a környéket, mások a Balaton partján pihenték ki az előző este fáradalmait. A legkisebbek is versenybe szálltak és lábbal hajtható járgányaikon száguldva bebizonyították, hogy már most vérükben van a motorozás. Ezt követően látványos extrémsport és kaszkadőr bemutatók vették át a terepet, Gáborecz István nekilátott az idei fa alkotás kifaragásának, és a legkoszosabb vasak is megtisztulást nyertek.

orf_motormosas.jpg

A nagyszínpad programját a német The New Roses nyitotta, akik őrületes gitárszólókkal kápráztatták el a közönséget, majd színpadra léptek a nagyágyúk, akik pillanatok alatt feltüzelték a hangulatot. A legkitartóbb Tankcsapda rajongókat még a hirtelen jött eső sem tántoríthatta el, amit Lukácsék tömény zúzással háláltak meg. De beszéljenek inkább helyettünk a képek!

orf_hangulat.jpg

Az izgalmas programfelhozatal a hétvége közeledtével sem apad: érkezik az Apocalyptica, a Canned Heat, a Leander Kills, és a Zenevonat az LGT sztárjaival, folytatódnak a látványos bemutatók, lesz lovas rodeo show és erősember bajnokság, és továbbra is zajlik a Nyerj egy Harley-t! játék. Még nem késő elindulni…

orf_kids_race.jpg

orf_koncert_hangulat.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6614032716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása