Rozsdagyár

ALCOHOL - Hallgass bele az új nagylemez dalaiba

2018. augusztus 29. - Felicium

20180807_alcohol_remelemzavarok_elorendeloi_kep2c.jpg

Mint azt már korábbi híradásokból tudni lehet, szeptember 8-án érkezik az Alcohol zenekar „Remélem zavarok” címet viselő harmadik nagylemeze az EDGE Records gondozásában. A kiadványon szereplő Mr. Fotel-Rocker című dal és a hozzá tartozó, az Irigy Hónaljmirigyből ismert ex-Alcohol tag Ambrus Zoltán főszereplésével forgatott videoklip még augusztus elején debütált. Ezúttal pedig egy bővebb lemezelőzetes érkezett, melyben a korong minden dalából hallható egy-egy részlet.

Az új album továbbra is előrendelhető az Alcohol zenekar oldalán (www.ahl.hu) mindössze 999 forintos áron, valamint különböző támogatói csomagok is elérhetőek. A lemezmegjelenő koncertre szeptember 8-án, az idei Rock On! Fest-en kerül sor, a megrendelt kiadványokat pedig már a helyszínen kezetekben tarthatjátok!

Alcohol - Remélem zavarok lemezrendelés: www.ahl.hu

Lemezmegjelenő koncert:

2018. szeptember 8.
Rock On! Fest, Barba Negra Track
https://www.facebook.com/events/152354575493568/ 

Zenekari FB oldal: https://www.facebook.com/Alcoholzenekar/
Youtube csatorna: https://www.youtube.com/user/AlcoholOfficial

Edge Records Facebook:
www.facebook.com/EdgeRecordsHungary/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7114209773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása