Rozsdagyár

STULA ROCK - Koncert az 50 éves Speciális Olimpiai Mozgalom rendezvényén

2018. augusztus 30. - Felicium

stula0922.jpg

Idén ünnepli 50. születésnapját a Speciális Olimpiai Mozgalom, mely jeles alkalomból szeptember 22-én, a Hősök Terére várnak mindenkit, aki szeretne velük ünnepelni, és megismerni az Abu Dhabiba utazó olimpiai keretet.

A programok kora délutántól kezdődnek, várnak kicsiket és nagyokat egyaránt, hiszen a színes programokból a család minden tagja kiveheti majd a részét. A Streetball Fesztivál már délelőtt elkezdődik a Hősök Terén, 17 órától pedig a színpadra lép többek között Gáspár Laci, az Animal Cannibals, Dj. Lupy, a Tűzvarázs Produkció, a Stula Rock zenekar, a Csalogány iskola és a Miklós téri iskola művészeti csoportja, a Gaudate Jelnyelvi Kórus, a Laukrisz Tánciskola, Fráter Viktória RG-s csoportja, és természetesen a jövő évi Világjátékokon szereplő sportolóink, szakágvezetőink, delegációtagjaink, akiket ismert olimpikonok, világ és Európa- bajnokok vezetnek fel a bemutatásnál.

Szeptember 22-én tehát várnak mindenkit sok szeretettel a Hősök Terén!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1814209971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása