Rozsdagyár

SLOWMESH - Világhírű amerikai producerrel erősít a csapat új EP-je

2019. március 09. - Kovenant

slowmesh2.jpg

Új kiadvánnyal jelentkezett a budapesti Slowmesh zenekar. A háromszámos EP-n a vadonatúj és egyben címadó Liquid Love mellett két olyan dal szerepel, mely a bemutatkozó "Something New" című nagylemezen már megjelent, de ezúttal újrakevert és újramaszterelt verzióban születtek újjá.

Mindhárom dalt az a Beau Hill keverte és maszterelte, aki korábban Alice Copperrel, a Europe-pal, a Warranttal és a Ratt együttessel is dolgozott. A Liquid Love megszületését Mihalik Ábel (Nomad, ex-Kiscsillag) produceri munkája segítette. A felvételek ezúttal is az egerszalóki Standing Waves stúdióban készültek, Sohajda Péter vezetésével. A dal a végleges formáját Beau Hill austini stúdiójában kapta meg.

Az új számot szöveges videót is kapott, a fizikai formátumban a Grungery Media Records-nál megjelenő kislemez pedig már minden lényeges digitális zenemegosztó felületén elérhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2814678842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása