Rozsdagyár

ARCHAIC - Üzent nekik Gary Holt (Slayer, Exodus)

2019. május 17. - Felicium

archaic-backstage-event.jpg

Június 2-án megméretteti magát az Archaic a Wacken Metal Battle döntőjében, ahol nem kisebb a díj, mint fellépési lehetőség a német Wacken Open Air fesztiválon. Ennek kapcsán üzent a csapatnak Gary Holt (Slayer, Exodus). Aki elmegy és támogatja a csapatot, ingyen mehet az öt nappal későbbi klubkoncertre.

Gyertek el június 2.-án a Wacken Metal Battle-re, és szavazzatok az Archaicra, nehogy csalódott legyen ez az úriember. Keep supporting Thrash Metal! Jegyek tőlünk átvehetőek 1500.- értékben + ajándék tök király pohár is jár a jegyek mellé!"  
 

A Wacken Metal Battle után nyárindító és fesztiválszezon-bemelegítő party lesz a Backstage Pubban. A hatalmas megmérettetésben szerzett sebeket, amelyet a Wacken Metal Battle alatt kapunk majd, kénytelenek leszünk lehűteni pár korsó finom búzasörrel, egy olyan klubkoncert keretein belül, ahova Te, kedves támogatónk, INGYEN jöhetsz el, a vendégünk leszel, ha ott leszel a Wacken versenyen, és ránk voksolsz!

Velünk tartanak rokonszenves barátaink, a Needless, és a szintén WMB-s Eviternity.

archaic-wmb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6614832342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mezdema 2019.05.17. 16:28:11

Ez azért elég király!
süti beállítások módosítása