Rozsdagyár

PHRENIA - Klippremier: Stronger

2019. augusztus 03. - Kovenant

phrenia.jpg

A 2013-ban létrejött modern elektronikus metalban utazó vajdasági Phrenia új dallal és klippel jelentkezett Stronger címmel.

A Stronger videója mögött egy rég dédelgetett ötlet lapul: készíteni egy tisztán, önfeledten bulizós klipet. A dal adta magát, hisz’ eleve egy bulizós és őrültködős számnak indult. A “Perspectives” EP melankolikusabb dallamai után szerettünk volna valami igazán partis szerzeménnyel előrukkolni.

A Stronger egy szintetizátoros témákra szorosan, de nem kizárólag építkező dal, ahol bár súlyosan dörrennek meg a gitárok, az elektronika mégis egy légies szárnyalást ad. A zene könnyed refrénnel és kemény screamekkel van átszőve, hogy mindkét dallamvilágból a legjobbat tudja visszaadni. A dallal és a bulis videoklippel azt üzenjük, hogy éljünk szabadon, vidáman, merjünk lépni, változtatni, sose szegjük le a fejünket és hozzuk ki a maximumot az életünkből, legyen bármiről is szó, hisz’ minden változik és sosem tudni biztosan, mit hoz a holnap.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6214993578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

conscripti 2019.08.03. 17:27:46

Enyhén fogalmazzak? Ez egy nyálas sz...sorry. Hiába a rövid AWS-ses "hörgés". A kurzívval szedett idézet pedig masszív mellébeszélés... Enyhén fogalmaztam.
süti beállítások módosítása