Rozsdagyár

ACID VICTORIA - Az EDGE gondozásában érkezik az első album

2019. szeptember 30. - Felicium

promofb_cikk.jpg

Az idén öt éves budapesti hard rock/stoner/psy trió, az Acid Victoria november 15-én jelenteti meg "Where's the Magic From" című első, bemutatkozó nagylemezét. A csapat tegnap bejelentette, hogy az album az EDGE Records kiadásában és a Hammer World gondozásában kerül itthon és külföldön is forgalomba (facebook esemény).

2014 óta szinte megszakítás nélkül trióban működő zenekar. Eleinte Kyuss és Queens of the Stone Age dalokkal és hatásokkal indítottak, de azóta teljesen kiforrta magát saját egyedi stílusuk, ami a hard/pop rock és a psy rock különös gyermekeként jellemezhető, természetesen megőrizve a kezdeti stoneres lendülettel, így többek közt olyan zenekarokkal is koncerteztek, mint a Stoned Jesus. A csapat célja minél több emberhez eljuttatni idén megjelenő első nagylemezüket és felvenni a következő albumot, ugyanis további közel 20 dal vár arra, hogy bemutatkozhasson nagyközönség előtt.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4715182684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása