Rozsdagyár

DAVID LEE ROTH - A Van Halennek annyi

2019. október 02. - Kovenant

van_halen_promo_pic.jpg

2015-ben fejezte be eddigi utolsó turnéját a legendás amerikai hard rock kvartett, a Van Halen és sajnos nem úgy tűnik, hogy ennek egyhamar lesz folytatása. Legalábbis az énekesük, David Lee Roth szerint, aki egy rádióadónak nyilatkozott a kérdésben.

A négy évvel ezelőtti koncertkörút befejezésekor úgy volt, hogy a zenekar a kellő pihenést követően újabb albumot rögzít a stúdióban, de aztán teltek az évek és semmi sem történt. Tavaly röppent fel a hír, hogy az alapító basszusgitáros, Michael Anthony is visszatér (őt ugye Eddie Van Halen fia, Wolfgang Van Halen helyettesíti 2006 óta), sőt, a zenész maga is azt nyilatkozta, hogy megkeresték a kvázi-újjáalakulás és egy 2019-es nyári stadionturné ügyében.

A fentiekből persze semmi sem lett, ráadásul most Diamond Dave bevette magát Las Vegasba és kilenc estés fellépéssorozatot tart a Mandalay Bay Resort and Casino szórakozóhelyen, igencsak borsos jegyárak ellenében (a legolcsóbb is 450 dollárról indul). Értelemszerűen a Van Halen időszaka hozta számára a legnagyobb sikereket, így minden bizonnyal számtalan VH-slágert hallhat majd a nagyérdemű a bulikon.

Nos, a frontember azt nyilatkozta, hogy a legutóbbi tervek szerinti újjáalakulást már többször is le kellett fújni és szerinte a Van Halennek annyi. Elmondása szerint a zenekar már nem fog úgy visszatérni, ahogy azt a rajongók megszokhatták és el is várják tőlük. Így könnyen meglehet, hogy a 2012-es és elég vegyes fogadtatású "A Different Kind Of Truth" lesz a Van Halen legutolsó korongja is egyben.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3315188222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása