Rozsdagyár

ACID VICTORIA - Meghallgatható a psy/stoner/hard rock trió lemeze!

2019. november 09. - Felicium

avpromo1_fb_cikk.jpg

Pénteken minden előjel nélkül egy héttel a megjelenés előtt közzé tette első nagylemezét az idén öt éves budapesti psy/stoner/hard rock trió, az Acid Victoria. November 15-én az EDGE Records gondozásában jelenik meg a bemutatkozó anyag, azonban a lemezbemutató előtt már akár most lefülelhetjük a teljes albumot, amit elejétől a végéig el is játszanak november 15-én a Dürer Kert színpadán (facebook esemény).

20190903_acidvictoria_wheresthemagicfrom_cd_01.jpgA lemez egyenlőre csak Spotify-on elérhető, azonban november 15-én, a megjelenés napjától már minden ismert platformon beszerezhető lesz, sőt a boltok polcaira és a zenekarhoz is megérkeznek a lemezek, azaz már a lemezbemutatón is kapható lesz a friss album.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1515298180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása