Rozsdagyár

MÁTRIX - Klippremier: Még egy kortyot

2020. október 03. - Kovenant

matrix2020.jpg

Idén augusztus végén jelent meg az egri Mátrix zenekar új dala, a Még egy kortyot, melyre klipet is forgatott a zenekar.

Az inspiráció már rég óta adott volt a számunkra: egri csapat lévén nem mehetünk el szó nélkül a kiváló egri borok mellett - főleg, hogy szeretjük, fogyasztjuk és készítjük is őket. Egy mámorosabb Bikavér Ünnep kellő ihletet adott nekünk egy igazi dögös dal megírásához. A számot Máté (gitár) körülbelül 3 éve rakta össze, azóta minden koncerten nagy erővel játsszuk, a hanganyagot pedig idén augusztusban vettük fel a házi stúdiónkban.

A videoklip forgatását szintén Rófusz Gergő barátunkra bíztuk, hiszen a Mozdulj meg! című számunkra elkészített anyag kellő bizonyítékot adott ahhoz, hogy vele folytassuk ezt a munkát. A zenekarral kapcsolatos további tartalmakért kattintsatok a Youtube, Facebook, valamint az Instagram oldalunkra!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4416225720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása