Rozsdagyár

MHORAI - Dalpremier: Plain River

2021. február 07. - Kovenant

mhorai.jpg

Év végére várható a hazai deathcore brigád, a Mhorai bemutatkozó stúdióalbuma, melyről immár a második kislemeznóta, a Plain River is meghallgatható.

2020-ban a Covid miatti korlátozások idején fogalmazódott meg Köteles Máté (gitár) és Floszmann Gergő (scream) korábbi zenésztársakban az ötlet egy súlyos deathcore bandáról. Kezdeti ötleteiket a házi stúdiójukban rögzítették és formálták az elmúlt hónapokon keresztül. Dalaikban leginkább a Fit For An Autopsy, a Thy Art Is Murder és a Bleed From Within hatásai érzékelhetőek.

A pároshoz basszusgitárosként októberben csatlakozott a Budapesten élő Gáspár Tamás, aki black metalosabb stílusával visz színt a zenekarba. Jelenleg a 2021 végén megjelenő nagylemez dalain folynak a munkálatok. A lemezről számos dal hallható lesz kislemez formájában és a hazai underground élet egy-egy népszerű alakja is felbukkan majd vendégzenészként.

Jelenleg a trió egy olyan dobost keres, aki tudásával és játékstílusával stabil ritmust ad a csapatnak, és a jövőbeli koncerteken kiforrott játékkal üti majd a Mhorai dalokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2716419178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása