Rozsdagyár

EVANESCENCE - Új albumukat Billie Eilish is inspirálta

2021. március 24. - Jurancsik Eszter

evane20.jpg

Március 26-án landol a boltok polcain az arkansasi Evanescence új stúdióalbuma, a "The Bitter Truth". A csapat többször megerősítette: ezen a kiadványon visszatérnek a tipikus Evanescence-hangzásvilághoz. 

Amy Lee most azt is felfedte: Billie Eilish amerikai énekesnő is erősen inspirálta a zenekar újdonságát:

Sokféle zenét hallgatok. Hogy teljesen őszinte legyek, főként nem rockot. És nem azért, mert nem tetszene, természetesen tetszik. Nagyon szeretem az új Bring Me The Horizon albumot is. Ez a kedvenc új rocklemezem az utóbbi időben. De az ízlésem sokféle műfajra kiterjed. Nagyon szeretem a jó popot - mint a jó, dark popot. Billie Eilish esetében, amit még a stílusánál is jobban szeretek, az a hitelessége. Csak önmagát adja. Nagyon sok olyan dolgot látok benne, melyek a fiatalabb énemre emlékeztetnek.

A korongról - amelyre a rajongók közel 10 évet vártak - hallhattuk a Wasted On You, a The Game Is Over, a Use My Voice, a Yeah Right és a Better Without You című szerzeményeket. Amy korábban azt is elárulta: a dalok többsége az ő fájdalmát, veszteségeit dolgozza fel, amelyek az elmúlt években érték őt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4916475846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása