Rozsdagyár

BEYOND - Dalpremier: Tömik a fejed 2.

2021. május 22. - Kovenant

beyond_2021.jpg

Tavaly, a pandémia elején hozta ki a gyöngyösi thrash brigád, a Beyond kissé túlságosan is aktuális sorlemezét „Elhagyott város” címmel a GrundRecords gondozásában. A vírushelyzet miatt kialakult káoszban az anyag csak digitálisan jelent meg, ám most megkapja a megérdemelt fizikai megjelenést is (lemezkritikánk ITT olvasható).

A csavar a történetben pedig az, hogy a karantén adta szabadidőt kihasználva az időközben trióvá alakult banda úgy gondolta, hogy nem fejezte be tavaly a korongot, csak abbahagyta, ezért új gitár- és basszussávokat vettek hozzá, itt-ott alakítottak is a dalokon, lecseréltek éneksávokat és az egészet újrakeverték. A végeredmény önmagáért beszél, így nem is volt kétséges, hogy a régóta esedékes fizikai megjelenés az album új verziójából készüljön.

Ehhez méltó módon teljesen új köntösbe csomagolták az egész anyagot, így az új borítóval is felvértezett CD június 18-án érkezik a boltokba. A lemez természetesen elérhető lesz online is, de, aki a korábbi változatra szavaz, természetesen azt is megtalálja a digitális felületeken. CD-n azonban csak az album 2021-es verziója jelenik meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5816568810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása