Rozsdagyár

ROAD - Dalpremier: Állj elém!

2021. május 30. - Kovenant

road2021_1.jpg

Elkészült a Road legfrissebb nagylemeze, a 2018-as “A tökéletesség hibája” album utódja június 11-én fog megjelenni “Senki kedvéért nem fékezünk” címmel. A klipes Igazi testvér dalban nemrég mutatkozott be a dobok mögött Tóth Tamás (All But One, Nomad, ex-Mytra, ex-Wisdom), és már itt is van az újabb dal; a lazább hangvételű Állj elém! egészen egyedi videóval érkezett, amelyről Molnár Máté mesélt alább részletesebben.

Az Állj elém! című dalunk a június 11-én megjelenő "Senki kedvéért nem fékezünk” című új albumunk kellős közepén található. Konkrétan ez a lemez hatodik felvétele. A május elején bemutatott Igazi testvér dalhoz képest a most debütáló Állj elém! egy merőben más felfogású, egyértelműen lazább szerkezetű, talán kicsit könnyedebb, hamarabb befogadható, ugyanakkor egy igazán energikus szám, melyet - reméljük - az idén nyári koncerteken nagy hangosan fog velünk énekelni mindenki.

Mondhatjuk, hogy tulajdonképp ez egy szerelmes dal, de azért ez nem ennyire egyszerű, fekete-fehér. A szövegvilág, a mondanivaló, tartogat majd néhány csavart és meglepetést, még ha ezúttal kifejezetten nem is “túlzó a kámfor illata”.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr216576732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása