Rozsdagyár

I'M DOROTHY - Klippremier: Sorsszerű

2021. június 15. - Kovenant

i_m_dorothy2.jpg

Új klipes dallal jelentkezett az év elejétől I’m Dorothy néven működő zenekar, amely élén a Dorothy-ból ismert Gere Dorottya áll. A Sorsszerű az első saját szerzemény, mely ezen a néven készült el, korábban pedig a Nagy Feró 75. születésnapjára megjelent “Feró 75 - Ahogy Ti zenéltek…" lemezre vették fel az Ez csak Rock and Roll című Beatrice-dal feldolgozását.

A szöveg a mondanivalóját tekintve eléggé egyértelmű: hiszem, hogy bármilyen nem várt fordulat történik az ember életében, az nem véletlen, annak úgy kellett lennie és abból kell építkezni, erőt meríteni. A Dorothy átalakulását is egy ilyen változásként élem meg, előretekintek és tudom, hogy ez az út az enyém. A videó Budapesten, a belvárosban forgott, de a legvégén feltűnik egy másik helyszín is, ami egy rövid utalás arra, hogy mi várható hamarosan, már csak ezért is érdemes végignézni!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9416594560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása