Rozsdagyár

MHORAI - Dalpremier: Wolves

2021. augusztus 02. - Kovenant

mhorai_3.jpg

Új dallal jelentkezett Wolves címmel az immár négyesfogattá alakult Mhorai, a bemutatkozó nagylemez pedig szeptember végén érkezik.

A dalt - mint korábban más dalszövegünket is - a szürke farkasok, azoknak is egy általunk írt eseménydús története inspirálta. A felvételt házi stúdiónkban készítettük, míg a keverési munkálatokat a No Silence Studio végezte. Ez a dal immáron a negyedik és egyben utolsó kislemezünk a 2021. szeptember 26-án érkező "Hegemony" című nagylemezről. Ez a nagylemez egyébként hamarosan fizikai formában is előrendelhető lesz. Az összes dal elkészült a lemezre: 10+1 tétel kapott helyet rajta egy feldolgozás bónusznótával.

Nagyon nagy öröm számunkra továbbá, hogy az elmúlt hetekben hivatalosan is csatlakozott a zenekarhoz Magvasi Bence dobosként: megkezdődtek a próbák és a felkészülés a bemutatkozó koncertekre. Az első koncert dátuma október végére fixálásra került hazai pályán, a mezőkövesdi Boomerang Klubban a nyíregyházi Nygmalion és a budapesti Nest of Plagues társaságában.

Fotó: Iszak Photo & Film

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3816647314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása