Rozsdagyár

PROGRAMAJÁNLÓ - Sokszínű kínálat szeptemberben is

2022. augusztus 31. - Bodzilla

billy-idol-and-steve-stevens-1.jpg

Lassan lecsengenek a szabadtéri bulik, a nyári fesztiválok. Azonban a szeptember is tartogat jó néhány, zeneileg is sokszínű és változatos koncertet. Reméljük, az időjárás is kegyes lesz a szabadtéri programokhoz.

Szeptember 2.: MGLA - Instant

Folytatja a MGLA a tavaszi Európa-turnéját szeptember elején, melynek a második állomása Budapesten az Instantban lesz. Ahogy korábban is két másik lengyel banda, az In Twilight’s Embrace és az Odium Humani Generis társaságában nyomja le a most bejelentett 15 új állomást. A jegyeket érdemes minél előbb beszerezni, csak 500 fős lesz a buli, így biztos, hogy teltházas lesz az Instant szeptember 2-án.

Szeptember 3.: Ossian - Barba Negra

Paksi Endre zenekarvezető, énekes ajánlója:
"Három hosszú év után, szeptember 3-án újra Budapesten játszunk a Barba Negra Track színpadán! Rettenetesen várjuk már, folyamatosan visszaszámlálunk, vágjuk a centit! Nem lesz előzenekar és nagyon pontos kezdés lesz, az intró 19 óra 30 perckor fog felhangzani, és utána felváltva jönnek majd a régi, a nagyon régi, az új és a legújabb dalok. Még a szeptember 25-én megjelenő "Békesség Sugárút" szólólemezem címadó dalára is sort kerítünk majd. Mindenkit óriási szeretettel várunk, ez egy hatalmas Ossian-ünnep lesz!"

Szeptember 4.:  AWS X Madách - Budapest Park

Szeptember 4-én, Siklósi Örs születésnapjának évfordulóján lép fel az AWS a Budapest Parkban. A koncert egy felejthetetlenül eklektikus élmény lesz: a srácoktól megszokott zúzdaszekciók között egy 40 perces, vonósnégyessel kiegészített akusztikus blokk kapott helyet, amely a "Madách" néven ismertté vált lemez dalaiból fog összeállni. A koncertre ráadásul több meglepetés vendégzenész fogja elkísérni a zenekart.

Szeptember 6.:  Atheist- Barba Negra 

Budapesten indul az Atheist Enthralled in Europe elnevezésű őszi turnéja. Olyan vendégzenekarok társaságában jönnek hozzánk, mint a Suicidal Angel, az Absymal Dawn, az Almost Dead és a Summoner's Circle

Szeptember 7.: Riverside - Barba Negra

Szeptember 7-én pótolja a 2020-as elmaradt koncertjét a progresszív rockzene nehézsúlyú bajnoka, a Riverside. A két évtized alatt a varsói bázisú együttes hét nagylemezt adott ki, további két koncert- és két minialbum mellett. Zenéjük és a rájuk jellemző hangzásvilág évről évre fejlődött, érlelődött. A Riverside ismert karizmatikus, emlékezetes koncertjeiről, melyekből több százat adtak már Európában és Amerikában is. A zenekar jelenleg nyolcadik nagylemezén dolgozik.

Szeptember 10.: Alvin és a Mókusok - Barba Negra

2022. szeptember 10-én zárjuk együtt a nyarat a legnagyobb Alvin-örökzöldek társaságában. A punk-pop szupersztárok vendége a Don Gatto lesz.

Szeptember 11.: Axel Rudi Pell - Barba Negra

Ha csak valami váratlan dolog nem jön közbe, most már tényleg bízhatunk benne, hogy végre megrendezésre kerül Axel Rudi Pell kétszer elhalasztott koncertje. Vendégzenekarként a Mad Max fogja bemelegíteni a közönséget. 

Szeptember 15.: Vola - A38

A Vola, a 2006-ban Koppenhágában alakult progresszív metalbanda elhozza lenyűgöző energiáját és kreativitását a hajóra. "Szeretjük, ahogy a fény, a művészet és a zene összefonódik, emelve az élő előadást – és biztosak vagyunk benne, hogy te is szeretni fogod. Más szavakkal, alig várjuk, hogy bemutassuk az új anyagunkat és az élő összeállításunkat, és reméljük, hogy ott találkozunk!"

Szeptember 17.: Road - Barba Negra

Ha lemaradtál a Road augusztus 20-i ingyenes koncertjéről, még szeptember 17-én elcsípheted őket a Barba Negrában egy nyárzáró szabadtéri bulin két kiváló zenekar, a Down For Whatever és a Király Halott társaságában.

Szeptember 17.: Soen - A38

Nagy sikerű koncertjét követően visszatér a Hajóra az egykori Opeth-dobos, Martin Lopez zenekara, a Soen. Sikeres 2019-es első budapesti koncertjét követően a Soen, napjaink egyik legizgalmasabb progresszív metalzenekara végre ismét a hajón.

Szeptember 18.: Lord - Barba Negra

Szeptember 18-án tartja a szülinapi nagykoncertjét a Barba Negrában, a  fennállásának 50. jubileumát ünneplő Lord zenekar. Vendégként a Rudán Joe Band tart velük, valamint különleges vendégként Juhász Marci.

Szeptember 19.: Visions Of Atlantis/Xandria - Barba Negra

Nem is olyan régen járt nálunk a Visions Of Atlantis. Egész pontosan július 3-án az Alestorm társaságában. Most a Symphonic Metal Nights elnevezésű, a Xandriaval közös turnéval érkeznek hozzánk. Vendégként pedig a Ye Banished Privateers csatlakozik hozzájuk.

Szeptember 21.: Opeth - Barba Negra

A svéd Opeth is az elmaradt koncertjét pótolja be szeptember 21-én a Barba Negrában, az izlandi The Vintage Caravan társaságában.

Szeptember 23.: Black Stone Cherry - Barba Negra

Szintén az elmaradt koncertjét pótolja be a Black Stone Cherry is. Vendégzenekarok a The Georgia Thunderbolts és a Slowmesh.

Szeptember 23.: Tattoo The Sun minifeszt - Dürer kert

Sokadik, ha jól számolom tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Tattoo The Sun fesztivál, ám a Dürer új helyén ez lesz az első. A már hagyományos Cadaveres-koncert mellett az Archaic és a Beerzebub fog gondoskodni a gyalulásról és a jó hangulatról.

Szeptember 23-24.: Tankcsapda - Budapest Park

30 ÉVE AZ ÉLET A LEGJOBB MÉREG! A Tankerek természetesen méltó módon ünneplik meg ezt a mérföldkövet: dupla újrajátszó koncerttel szeptember 23-án és 24-én a Budapest Park színpadán. Ígéretük szerint "A legjobb méreg" összes dala felcsendül majd pénteken és szombaton is, ezen felül két teljesen különböző koncertprogrammal készülnek, melyben majd nektek is nagy szerepetek lesz. Részletek hamarosan! A 24-i koncert vendégzenekara a Fatal Error lesz.

Szeptember 24.: Thy Catafalque - Akvárium

Szeptember 24-én újabb Thy Catafalque-koncert lesz az Akváriumban, Budapesten. Ezúttal a nagyszerű brit csellista, Jo Quail lép fel előttünk. A jegyek július 19-től lesznek elérhetőek. Legyetek gyorsak, találkozunk az Akvában.

Szeptember 25.: Billy Idol - Budapest Park

2018-as elsöprő sikerű Budapest Parkos koncertje után újra hazánkban köszönthetjük a ‘80-as évek egyik legmeghatározóbb punkrock bálványát, Billy Idolt. A legendás énekes nemrég "The Roadside" című négyszámos EP-vel lepte meg rajongóit, de abban biztosak lehetünk, hogy most is magával hoz olyan ikonikus slágereket, mint a White Wedding vagy a Dancing With Myself.

Szeptember 30.: Three Days Grace - Budapest Park

A Three Days Grace nagy sikerű, 2019-es első magyarországi koncertje után újra fellép a Park színpadán. A csapat 2003 óta a hard rock szcéna egyik kiemelkedő formációja. Folyamatosan rekordokat döntögetnek, miközben sorra foglalják el helyüket a slágerlistákon. Az új stúdióanyaguk, az "Explosions" május 16-án jelent meg. A lassan két évtizede töretlen sikernek örvendő zenekar tehát megannyi toplistás rockslágerrel és újdonságokkal tér vissza 2022. szeptember 30-án a Budapest Parkba.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6317918999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása