Rozsdagyár

BRAIN DRAIN - Klippremier: Vándormadár

2022. október 21. - Kovenant

brain_drain_2022.jpg

A karcagi illetőségű, modern metal vonalon mozgó Brain Drain elkészítette legújabb, őszi hangulatú videoklipjét Vándormadár címmel. A zenekar újdonsült fiatal, 19 éves billentyűse – Perge Adrián – dallamvezetésére felépített dal a csapat álláspontja szerint az egyik legerősebb szerzemény az elmúlt időszakból, egyúttal betekintést enged a hamarosan megjelenő új lemez sötétebb, de dallamokban gazdag világába.

A csapat zenei múltja vegyes képet alkot, hiszen a 2014-ben megjelent "Átlátok rajtad" című nagylemez nyers, metalosabb vonalát a 2017-es "Két világ határán" már populárisabb irányba mozdította. Bár a zenekar azóta kihozott évente egy-két új dalt, Adrián csatlakozása stabilizálta az irányvonalat, amely a tavalyi Lidérc című dal sötétebb jellegét képviseli, ám kiegyenlített szerepe lett a hangszereknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3717959822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása