Rozsdagyár

WITHIN TEMPTATION - Dalpremier: The Fire Within

2022. december 09. - Jurancsik Eszter

wt-ne63-805x521.jpg

2023-ra ígéri új stúdióalbumát a Within Temptation, amely a tervek szerint a 2019-es "Resist" modern hangzását követi majd.

A holland zenekar eddig négy dalt jelentetett meg - sorrendben ezek az Entertain You, a The Purge, a Shed My Skin és a Don't Pray For Me voltak, Sharon den Adel énekesnő pedig elmondta: a kislemez-alapú munka ötlete még a Covid-19 pandémia előtt megfordult a fejükben.

Már a világjárvány előtt eldöntöttük, hogy így fogjuk csinálni. Más műfajokban jó ideje ez megy, de a rock világában még mindig a hagyományos kiadás menete a megszokott. Mi csak ki akartuk ezt próbálni, aztán jött a járvány, és mindenki ugyanezt kezdte csinálni, ami azért jó, mert minden dal megkapja a kellő figyelmet. Jelenleg tényleg nagyon érezzük ezt a dolgot, és szerintem ezt tükrözi a zenénk is. 

Íme, az új szerzemény, a The Fire Within:

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3917998198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.12.10. 22:09:26

Jó lett. Hamisítatlan WT.

Jönnek erre koncertre?
süti beállítások módosítása