Rozsdagyár

WITHIN TEMPTATION - Koncert DVD-vel jelentkezik a zenekar

2024. május 03. - Jurancsik Eszter

wt.jpg

A holland zenekar és az amerikai Evanescence közös, Worlds Collide elnevezésű turnéja eredetileg 2020 őszén került volna lebonyolításra, ám az akkor kirobbant covid-19 járvány keresztülhúzta a zeneipar számításait is, így 2022 novembere és decembere között indult útnak a két csapat.

A két együttes rendre teltház előtt játszott, Sharon den Adelék pedig úgy döntöttek, hogy azokkal is megosztják ezt az élményt, akik lemaradtak a bulikról.

A Worlds Collide Tour során két teltházas koncertet is adtunk hazánkban, az amszterdami Ziggo Dome-ban. Ezek voltak az első headliner fellépéseink. Összesen 30.000 rajongó jött el, hogy lásson minket, és most eljött az ideje, hogy te is elmerülj az egyik legikonikusabb koncertünkben, melyet valaha is adtunk Hollandiában.

- írja a kiadványról a zenekar, amely 2024. június 21-től válik elérhetővé. 

kep_webp.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3618395931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása