Rozsdagyár

FROST - Klippremier: Mirror

2022. december 24. - Béj

frost.jpg

Készülő új albumába enged bepillantást  a BM-körökben méltán népszerű Frost. A kazincbarcikai horda vadonatúj dalára készült szöveges videó a nagy nézettséggel bíró Black Metal Promotion YouTube-csatornáján tekinthető meg. A Mirror ismét egy, a Frosttól megszokott mondanivalójú, igen súlyos tétel lett.

Élj úgy, hogy tükörbe tudj nézni és ne táplálj hamis illúziókat... A végén, amikor megmérettetsz, tudd: oda kerülsz, ahová való vagy. 

Idén még egy alkalommal találkozhatunk a bandával: december 29-én Kazincbarcikán, a Vén Diófa Sörözőben, egy családias hangulatú klubkoncerten. Reményeik szerint ez a szeánsz ismét akkora élményt nyújt majd, mint a három éve ugyanitt megrendezett blaszfémiájuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7318009592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása