Rozsdagyár

NOTS - Dalpremier: Tiszta erőből

2023. február 23. - Kovenant

nots_3.jpg

Megjelent a székesfehérvári illetőségű noTs zenekar második klipje, amely egy szöveges videó. A videót a srácok a tavaly megjelent "Elég a csendből!" című EP dalai közül választották ki. A Tiszta erőből az EP egyik leghúzósabb tétele, amely a kitörési vágyat fogalmazza meg a hétköznapi mókuskerékből.

A minilemez illusztrációs munkálatait is végző KZS/Winci készítette a szöveges videót, mely a borítóra alapoz. Az EP fizikai formátumban sajnos nem jelent meg, de a CD-hez elkészült szövegkönyv, illetve lemezborító anyagát felhasználva készítette el KZS ezt a klipet. Sokszor felmerül a koncerteken és a hangzóanyagok esetében is az extrém metal produkciók esetén, hogy vajon mire is gondol a költő, miről szól a dal? Nem mindenki számára kivehető, érthető a dalszöveg, csak a harcedzett füllel rendelkező fanatikusok értik többnyire a teljes szöveget. Ezt a falat töri át a noTs a most megjelent szöveges videóval.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr918056454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása