Rozsdagyár

ISN'T - Klippremier: Burning Dreams

2023. augusztus 03. - Kovenant

isnt_2023.jpg

A Németországban élő Sivák házaspár (Márta - ének és Krisztián - gitár, vokál) köré szerveződött melo-death zenekar, az Isn't (Aron Störmer - szólógitár, Simon Krah - basszusgitár és Björn Grontzki - dob) "Burning Dreams" címmel hozta ki aktuális EP-jét. A címadó tételhez klip is készült, ami szintén július 29-én debütált.

A projektből a koncertek során mára igazi zenekarrá vált Isn't ezt az anyagot a korábbiaktól eltérően már csapatmunkában készítette, ami az előző anyagaikon megismert határok feszegetésén érződik. A banda negyedik EP-jén már mindent élőben rögzített és ahogy korábban, a hangzáson most is Sipos Zoltánnal (keverés/masztering) dolgoztak. Az ötszámos anyag már elérhető a stream platformokon, de beszerezhető CD-n is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6718185711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása