Rozsdagyár

GARDA - Klippremier: Lélegezz!

2023. szeptember 26. - Kovenant

garda.jpg

A most debütáló magyar zenekar – amelyet az énekesnő után a Garda névre kereszteltek – mind az általuk játszott zenében, a most debütáló videoklip mondanivalójában, mind pedig a kivitelezésben egyedi látványosságra és igényességre törekedett.

Garda Zsuzsa, a zenekar névadója 1996 óta énekel, többek közt 16 évig volt a Janis Joplin Emlékzenekar énekesnője. Háttérénekesként koncerteken és felvételeken is neves előadók mellett szerepelt (Kimnowak, Sziámi, Omega, Skorpió, illetve legutóbb Balázs Fecó utolsó koncerttunéján volt a vokálszekció vezetője). Különböző tapasztalatokkal rendelkező zenészek találtak egymásra, de ez a kohézió igazán ütős végeredményt hozott, hiszen debütáló zenekarként rögtön Alapi István mellett találták magukat, illetve klipjüket a neves rendező, Klacsán Gábor és csapata jegyzi.

A szomszédunkban dúló háború ihlette kisfilmet naturális megoldások jellemzik. A történet szerint egy édesanya a kislányával a bombázások elől egy pincébe menekül, ahol minden erejével megpróbálja eltorlaszolni a külvilágtól elválasztó ajtót.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1018222247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása