Rozsdagyár

AKELA - 27. Farkasnap a Barba Negrában

2023. október 19. - Kovenant

akela_xxvii_farkasnap_plakat_002.jpg

Idén huszonhetedik alkalommal kerül megrendezésre hagyományosan október 31 -én, Farkas napján az Akela Farkasnap, ezúttal négy A betűs zenekarral: Akela, Action, Agregátor, Arany Máté Zenekar.

Ezúttal a szokásosnál is nagyobb buli várható. Nemcsak Pókember 20 éves zenekari tagsága és Petőfi Sándor 200 évvel ezelőtti születése lesz alaposan megünnepelve, hanem Főnök 60. születésnapja is. Továbbá a koncerten jó pár sztárvendég fellépése várható: Király Zoltán „Piócásember” (Moby Dick, VHK), Mezőfi József "November" (Omen), Németh Alajos "Loyzy" (Bikini), Szijártó Zsolt „Szupermen” (MobilMánia), Waszlavik „Gazember' 'Petőfi” László, Wolfchild Szasza (Action).

akela_2023_1.jpg

Jegyek kaphatók a szokott és kevésbé szokott helyeken:
- Rock1 weboldalán: https://jegy.rock1.hu/akela-xxvii-farkasnap_20231031
- Headbanger pólóbolt: 1053 Budapest, Múzeum körút 17.
- BlastBeat Bar: 1093 Budapest, Czuczor utca 1.
- Barba Negra jegypénztár: 1211 Budapest, Szállító u. 3.
- Agregator zenekar: keressétek őket bizalommal!

Ahogy korábban, úgy most is az Akela Farkasnapra minden Farkas vezeték- ill. keresztnevű komának díjtalan a belépés (személyit hozzatok a név igazolásához).

Az október 31 -i Farkasnap után november 2-3-4 -én erdélyi miniturnéra indulnak a farkasok. A Mindhalálig Metal turné keretében a Kalapács zenekar vendégeként, a Dying Wish társaságában lép fel az Akela és már nagyon várják, hogy az igazán forróra sikerült tavalyi székelyudvarhelyi koncert után újra találkozzanak erdélyi barátaikkal.

- Kolozsvár, November 2. Hardward Pub 
- Marosvásárhely, November 3. Jazz & Blues Club 
- Székelyudvarhely, November 4. Jungle Club 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5518238491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása