Rozsdagyár

GREAT ESCAPE - Dalpremier: Fény

2024. január 13. - Kovenant

great_escape.jpg

A 2022-ben újjáformálódott szombathelyi zenekar, a Great Escape töretlenül halad előre a zenei szintéren. Még csak most kezdték el az évet, mégis már egy új dallal jelentkezett a csapat, mely a Fény címet viseli. A dal egyébként a hamarosan megjelenő "Nulladik fejezet" című EP-én fog szerepelni sok más nóta mellett. 

Az új dalról, és a terveikről Auer Máté, a zenekar frontembere is mesélt pár szóban:

A Fény című dalunk teljes megfogalmazása annak, ami bennem zajlik, amikor a két énem egymással találkozik. Van egy jobb és egy rosszabb oldal, ahol a dal esetében a jobb győzedelmeskedik és próbálja felhúzni a sötétebb formációt. Lehet ezt úgy is megfogalmazni talán a legkönnyebben, hogy egyszer lenn, és egyszer fenn. Az idei EP nagy változás lesz, ami a stílust és a minőséget illeti. A kezdeti időszakhoz képest sokkal komolyabb hangvétellel dolgozunk, és mindenképp próbálunk pozitív atmoszférában mozogni. Jelenleg az EP megjelenésén túl készülünk az idei tervezett turnéra, és szeretnénk további videoklipeket is megvalósítani adott dalokhoz. Egyik ilyenhez már forgattunk is egy anyagot, mely a lemezzel együtt fog majd megjelenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5818302035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása