Rozsdagyár

SIMONE SIMONS - Klippremier: Aeterna

2024. május 11. - Jurancsik Eszter

simonesimons2024a-copy0.jpg

Dolgozik új nagylemezén a holland Epica, ám az énekesnő Simone Simons úgy gondolta, ideje szólóban is kipróbálnia magát, ugyanis bejelentette: saját albummal jelentkezik, amely augusztus 23-án, a Nuclear Blast gondozásában kerül boltokba. A korongról pedig meg is érkezett az első kislemezes dal, amely az Aeterna címet viseli. 

Az Aeterna egy szupernóva-állapot előtt lévő csillag szemszögéből vizsgálja, hogyan kapcsolódik össze minden a világegyetemben, akár egy csillagporból készült kozmikus háló. Foglalkozik a mély érzelmekkel, a tudatossággal és az élet más titkaival, amelyeket a tudomány még mindig nem tud teljesen megmagyarázni. Lényegében egy elmélkedés a hatalmas univerzumban elfoglalt helyünkről és a minket összekötő kapcsolatokról, hiszen mindannyian - Carl Sagant idézve - "csillagporból vagyunk".

nb7258-2-1_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5818398947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása