Rozsdagyár

SIMONE SIMONS - Klippremier: In Love We Rust

2024. június 13. - Jurancsik Eszter

409174120_898619072267899_4458591850022499709_n.jpg

A holland Epica frontasszonya Arjen Lucassen segítségével készíti első szólóalbumát, amely a "Vermillion" címet viseli majd, és augusztus 23-án jelenik meg. Simone megnyugtatta a rajongókat: nem hagyja el a zenekart, sőt, új nagylemezük munkálatai is javában zajlanak, amely előreláthatólag 2025-ben kerül boltokba.

Az énekesnő szólóanyaga elég változatosnak ígérkezik; lesznek rajta elektronikus elemek, balladák, de egy kis Rammstein-szerű vonal is hallható lesz rajta. Májusban debütált az Aeterna című tétel, a napokban pedig megérkezett a második kislemez, az In Love We Rust, amelyhez különleges videoklip is készült.

A videót egyetlen felvétellel rögzítettük, hogy minél tisztább és nyersebb legyen. Úgy döntöttünk, fekete-fehér lesz, hogy a figyelem a dalon maradjon. Az In Love We Rust egészen más, mint az első kislemezünk, az Aeterna, ami jól mutatja, mennyire sokszínű is ez az album. Ez az egyik kedvenc dalunk. Reméljük, hogy ti is annyira szeretitek majd, mint mi.

- mesélte a kisfilmről Arjen.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4218424487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása