Rozsdagyár

MOTHER OF GRAVES - Klippremier: Shatter The Visage

2024. szeptember 13. - Kovenant

mother_of_graves_png.jpg

Az amerikai dallamos death-doom banda, a Mother Of Graves október 18-án "The Periapt Of Absence" címmel a Profound Lore Records gondozásában hozza ki friss albumát, melyről most a Shatter The Visage című epikus tétel videójával lehet megismerkedni. 

A Shatter The Visage című dal akkor íródott, amikor maga az épelméjűségem kérdőjeleződött meg. Egy olyan purgatóriumban ragadtam benne, mely az álmaimhoz való ragaszkodás és az elengedés között található, de bármelyik utat is választom, az csak újabb mélységekbe vezetett volna. Amikor eléred az abszolút mélypontot, borzalmas dolgok kavarognak a fejedben és képtelen vagy jó döntést hozni. Emiatt aztán ez a legagresszívabb dalunk a lemezen. /Brandon Howe énekes/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr818491134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása