Rozsdagyár

KP. PROJECT - Klippremier: Ott van

2024. szeptember 27. - Béj

kpp_promo.jpg

Friss dallal jelentkezett a miskolci illetőségű KP. Project. A csapat öt tételt tartalmazó debütáló EP-je közel egy éve jelent meg "Nem maradok csendben" címmel és ITT írtunk róla. A bemutatkozó anyag óta jelentős átalakuláson esett át a csapat.

Tóth András dobos helyére egy tehetséges fiatal ütős érkezett Bandula Márk személyében. Horváth Csaba énekes helyére két fő is jött. A tiszta éneket Kocsis Tamás szolgáltatja, a másik fiatal erő, Lőrinc "Kat" Kinga pedig a screames részekért felel. Bencsik Dániel gitárost egyelőre nem pótolta a csapat.

A most megjelent Ott van című dalban már az új felálás látható, hallható, valamint már több koncert is van az új formáció mögött, melyek során a fiatal csapattagok remekül vizsgáztak és egyúttal új lendületet adtak a zenekarnak.

Alakulnak az őszi-téli koncertdátumok is. Az alábbi helyeken lehet majd elcsípni a csapatot: 

10.11. Sajószentpéteri Művelődési Ház, a P. Mobil vendégeként

11.22. Budapest - Robot

11.30. Hajdúszoboszló - Rock café

12.07. Budapest - Turbina

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3918500142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása