Rozsdagyár

KP. PROJECT - Megjelent a hazai csapat bemutatkozó EP-je

2023. október 17. - Béj

kpp.jpg

"Nem maradok csendben" címmel megjelent a miskolci illetőségű KP. Project debütáló EP-je. Az öt dalt tartalmazó anyag elérhető a főbb zenei streaming-szolgáltatóknál.

A KP. Project a zenekarvezető Kocsis Péter saját projektjeként indult azzal az elképzeléssel, hogy megvalósítsa azon ötleteit, melyek a korábbi zenekara, a Ranion stílusába nem fértek bele. Az alapkoncepció az volt, hogy minden dalhoz más-más énekes adja a hangját. A címadó Nem maradok csendben című dalban a rapes részek EXTA nevéhez fűződnek, a Freedom Squad nevű rapformációból, a dallamos részeket pedig Kacsenyák Gábor (Here We Are/Before The Last) énekelte fel. A Nem kell című tételben a screames részek Blaskó Kriss, a dallamos ének pedig Bartók Szilárd (CC116) nevéhez fűződnek. A Rajtunk múlik című dalban Nahaj Péter vendégeskedik a miskolci Sky Fanatic-ból. Az EP-re is ebben a formában kerültek fel ezek a felvételek.

Aztán a zenekarvezető gondolt egyet, hogy jó lenne színpadra vinni a dalokat, így együttest szervezett maga köré. A basszusgitáros posztra Bodzás Gábor került, aki korábban a Killer Surprise-ban zenélt. A dobokat Tóth András püföli, az énekes pedig Horváth Csaba lett, akik mindketten a miskolci Jockey Jokers-ben zenélnek. A Neked szólban és a Nincs visszaútban már Csaba hangja hallható, illetve az utóbbi refrénjét szintén Bartók Szilárd jegyzi. A későbbiekben pedig Bencsik Dániel (Tisztakosz) csatlakozott a csapathoz, hogy erősítse a gitárszekciót. 

A zenekar Facebook-oldala ITT található.

kp_rozsdagyar.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7718235477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása