Rozsdagyár

OMEGA DIATRIBE - Klippremier: Deviant

2024. szeptember 28. - Kovenant

omega_diatribe_2024.jpg

Tavaly megjelent "Deviant" című soralbumának címadó tételére készítette el a hazai extrém groove metal csapat, az Omega Diatribe legújabb klipjét (a lemez kritikája ITT olvasható, míg a zenekarral készült videointerjúnk ITT nézhető meg).

2023 decemberében jelent meg a groove metal budapesti helytartóinak várva várt ötödik lemeze "Deviant" címmel a Metal.hu kiadó égisze alatt, mely páratlan sikert aratott a rajongók és a szaksajtó körében egyaránt. A korong társproducer, mixing és masztering mérnöke ismét a neves dán producer, Tue Madsen (Meshuggah, Suicide Silence, The Haunted) volt, akivel anno a zenekar bezsebelte "Az év legjobb stúdióprodukciója" díjat a 2018-as HangSúly Zenei Díj keretein belül harmadik, "Trinity' címet viselő lemezükkel. A címadó dalhoz forgott élő klipet láthatjátok most alább, melyet a srácok az önálló fővárosi koncertjükön kaptak lencsevégre, melynek a Barba Negra klub adott otthont.

Hájer Gergő alapító gitáros az alábbiakat mesélte a megjelenés kapcsán:

Évek óta nem adtunk ki live klipet, ezért idejét láttuk annak, hogy a hallgatóság bepillantást nyerhessen abba az energiaszintbe, amin a zenekar jelenleg pörög. A vehemens élő előadásmód mindig is fókuszban volt nálunk, mivel hisszük azt, hogy ez a fajta színpadi jelenlét támogatja a zenénket kellően és segíti azt, hogy a jelenlevők egy emlékezetes koncert élményével távozzanak a helyszínről. Régi és új hallgatóinkat is egyaránt várjuk egy fergeteges bulira Október 4-én a budapesti Barba Negra klub kék termében, ahol elindítjuk az őszi/téli turnénkat. A világot jelentő deszkákat pedig az As Karma Brings és az Archaic fogja bemelegíteni nekünk.

A zenekar "Deviant" lemezének a bemutató turnéja ősszel folytatódik, ahol ezúttal kizárólag Magyarországra fókuszálnak a srácok, így az alábbi helyeken csíphetitek el őket az ősz/tél folyamán:

10/04 - Barba Negra, Budapest
10/05 - Ápoló Klub, Kecskemét
10/19 - Nyolcas, Székesfehérvár
11/15 - JATE Klub, Szeged*
11/19 - Terem, Veszprém
11/22 - Pécsi Est, Pécs*
11/23 - Boomerang, Mezőkövesd*
01/10 - Bridge, Győr*
01/11 - Helynekem, Miskolc*

*A Lazarvs zenekar vendégeként

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1718521146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása