Rozsdagyár

SOLIDITY - Új EP a budapesti progresszív thrash/death/power csapattól

2019. december 02. - Kovenant

solidity.jpg

November 30-án "Controlled" címmel jelent meg digitális formában a budapesti négyes fogat, a Solidity EP-je, melyen négy új dal nyújt betekintést a jövőre megjelenő második nagylemez hangulatába.

A zenekar fennállása óta először rukkol elő több tételből álló, grandiózus szerzeménnyel, melynek címe The Revenant, ebből az első két rész hallható a kiadványon. Témája az emberi tudat és a lélek pusztulása különböző aspektusokból vizsgálva. A kislemezen további két dal található még, melyből a The Old Raven volt a kislemez előhírnöke, ezért egy szöveges videót is kapott.

Mind zeneileg, mind szövegvilágában egy letisztultabb, érettebb anyagot tett le a banda, az erőteljes hangzásért pedig ezúttal is Simon István felelős a gyulai No Silence stúdióból. A teljes új anyagot meghallgathatjátok élőben is a budapesti Dürer Kertben 2019. december 7-én a Miserium zenekar búcsúkoncertjén, a Perfect Symmetry és a Marcello’s Mystical Mind társaságában.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6115335202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása