Rozsdagyár

THY CATAFALQUE - Dalpremier: Babylon

2024. március 25. - Kovenant

thy_catafalque_20204_photo_by_gyongyi_kudlik_7.jpg

A Kátai Tamás vezette hazai avantgárd black metal csapat, a Thy Catafalque új dalt tett közzé Babylon címmel, mely az Omega 1987-es albuma címadó tételének feldolgozása (a zenekar előző albumairól ITT, ITT és ITT írtunk, míg a Tamással készült videointerjúnk ITT nézhető meg).

Na oké, szóval volt ez az Omega-feldolgozás, melyet évekkel ezelőtt már megcsináltam szabadidős feladatként instrumentális formában. Leginkább azért instrumentális formában, mert egyetlen énekes sem volt hajlandó elénekelni, akit ismertem, haha. 

Az új lemez felvételei közben viszont kiderült, hogy Dudi (Dudás Gábor - Reason) szereti a dalt és akkor felvettük ezt is Vári Gabinál azon az alapon, hogy miért is ne? Az albumon ez nem lesz rajta, de a két lemez között pont jól jön.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9018363691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

josé73 2024.03.25. 23:23:52

Ossiant és Akelát is várunk.

Nevem senki. 2024.03.30. 16:10:44

@josé73: Ja, Akelától a Megkísértelek, vagy Ossiantól a Nyughatatlan CT értelmezésben. El tudnám képzelni.
süti beállítások módosítása