Rozsdagyár

SKULLD | LUMBERJACK COMMANDO - Közös split EP

2016. február 24. - Felicium

12772949_1321113841248155_1300199076_o.jpg

"Rust-Bitch" címmel jelent meg a tradicionális doom/thrash metált játszó Skulld és southern groove Lumberjack Commando új közös split Ep-je. A két csapat a Hands Of Doom és a B-Monitor stúdió által meghirdetett ˝Játszd fel Riffeid˝ közös promóciós játékának legtöbb szavazatot elért zenekaraiként ingyenesen rögzíthették új dalaikat. A 2-2 dalos megosztott kislemez felvételei ez év január végén a B-Monitor Törökbálinti stúdiójában készültek Strasser György vezetésével.

A stúdiózásról a Skulld zenekar session videóval, a Lumbrejack Commando pedig saját szavaival beszél:

A Rust and Bitch split EP egy nagyszerű nyeremény volt, kapóra jött, hogy idén is tudjunk valami újdonságot mutatni a Lumberjack Commando kedvelőknek. A Dragging You Out egy már meglévő tétel volt, pörgős, csapkodós nóta, fogós refrénnel, igazi koncert kedvenc lesz, plusz játszani is remek! A Mother Of Sorrow külön a stúdióra készült, az utolsó napokban is még módosítgattunk rajta, hogy elnyerje a végleges formáját. A cím már nagyon régóta motoszkált a fejünkben és szöveg is volt hozzá. Azt is tudtuk, hogy egy lassabb hangvételű, doom pátoszt akarunk csinálni belőle, adott volt tehát, hogy ez lesz a másik dal a split EP-n. A stúdióidő nagyon gyorsan elrepült, a komolykodás mellett persze minden második mondatban volt valami baromkodás, ez már csak ilyen. Strasser Gyuri kiváló munkát végzett, amit szerettünk volna kihozni a számokból az maximálisan sikerült! A következő a nagylemez lesz!

RUST-BITCH
Skulld/Lumberjack Commando split EP 2016
(HOD presents)

Skulld
1. Blindfolded
2. VIII
Lumberjack Commando
3. Dragging You Out
4. Mother Of Sorrow

A lemez ITT meghallgatható.
A B-Monitor stúdió ITT található.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4710418432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása