Rozsdagyár

LONG ROAD - Interjú | Nyárindító nagykoncert a Rocktogonban

2016. május 27. - Felicium

1_rcktogon_alap_face2.jpg

Hosszú idő után kisNahi és a Long Road ismét színpadra áll, ráadásul egy héten belül kétszer is. Szombaton Újrónafőn játszanak Kalapács József társaságában, míg a fővárosban június 3-án lépnek a deszkákra, méghozzá Szepesi Richárd másik zenekara, a Nyugtalan után.

Mi volt a hosszú hallgatás oka?

Ugye tavaly ilyenkor újjáalakult a zenekar és még nincs teljesen egy éve, hogy megtaláltuk az utolsó hiányzó láncszemet is, így csak egy kisebb klubkoncertet adtunk ősszel a belvárosban. Az ok egyszerű. Minden jó, illetve profi munkához idő kell. Nem akartunk semmit sem elsietni.

Milyen műsorral készültök az elkövetkező két koncertre?

Lesznek átfedések, de arra is ügyeltünk, hogy legyen olyan dal, amit nem játszunk mindkét városban. Persze az elmaradhatatlan Pokoli Színjáték vagy épp a Hajsza, ami az első nagylemezünk nyitó tétele volt, biztosan megszólal majd. Azt gondoljuk, hogy ütős és tartalmas programot sikerült összeállítani.

Számíthatunk meglepetésre is tőletek a Rocktogonban, vagy a biztosra mentek majd?

Természetesen nem mi lennénk, ha nem tartogatnánk pár érdekességet a tarsolyunkban. A lényeg, hogy időben érdemes érkezni, mert már a Nyugtalan koncertje közben is érhetik meglepetések az embert, ez egészen biztos. (ha-ha)

Köszönjük, hogy időt szakítottatok ránk. Esetleg üzennétek még valamit a rajongóknak?

Ez csak természetes! Üzenni pedig csak annyit szeretnénk, hogy gyertek korán barátaink és maradjatok velünk hajnalig, mert a koncertek után közös beszélgetés és persze elmaradhatatlan sörözések valósulnak majd meg. Emellett pedig folyamatosan lesz rockdiszkó, ahol bizony számokat is tudtok kérni. Ott találkozunk! Rock!

Program:
19.45-21.15 Nyugtalan |hard-rock|
21.30-23.00 Long Road |heavy-, melodic-metal|
23.00-04.00 Long Road Army találkozó & Rockdiszkó

Kapunyitás:18.00
Koncertkezdés: 19:45
Belépő: 800 ft
Belépő a rockdiszkóba: NINCS, a rockdiszkó INGYENES!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7710417726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása