Rozsdagyár

TIMES OF GRACE - Adam Dutkiewicz: új lemez a láthatáron

2016. június 14. - Felicium

656401de-fa17-46ad-b2a3-ea60c00d5585.jpg

Nem sokkal az utóbbi remek Killswitch Engage lemez után Adam Dutkiewicz bejelentette, hogy új Times Of Grace lemezt fog rögzíteni a csapattársa Jesse Leach-el a jövőben.

A Killswitch Engage side project Times Of Grace még egy anyagot rögzít, tudtuk meg Adam Dutkiewicztől. A gitáros azt nyilatközta, hogy a 2011-es "The Hymn Of A Broken Man" lemezen is együtt dolgozott az énekes Jesse Leach-el, és ez most is így lesz.

Dutkiewicz az alábbiakat mondta: "Rögzítünk egy újabb albumot. Már megírtam öt dalt és remélem, hogy a turné után, ha hazaértem tudok majd demózni még."

"Semmit nem fogunk elsietni. Ha már készen állnak a demók, hogy szintet lépjenek, akkor fogunk nekiállni a számok rögzítésének.

A Killswitch Engage jelenleg Európa turnéját tapossa új lemezével, az "Incarnate"-el. Nem más a partnerük az úton, mint például a Bullet For My Valentine, de ma például a Budapest Parkban is adnak egy őrületes bulit, melyről be fogunk számolni minél előbb.

Az első nagylemez teljes egészében 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr810417612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása