Rozsdagyár

MISERY INDEX - érkezik Baltimore város nehézsúlyú death / grind bajnoka

2016. július 24. - Felicium

misery_index.jpg

Július végéhez közeledve a Barba Negra Track, a fővárosi klubélet meghatározó színtere tüzes nyári estéket ígér. Színes zenei felhozatalában a könnyed pop stílustól, a klasszikus rock himnuszain át egészen a keményebb akkordokkal tűzdelt csemegékig mindenki megtalálja majd a saját stílusához passzoló koncertet. Mai ajánlónk a keményebb zene híveinek kedvez majd, ugyanis kedden hazánkba látogat a Misery Index.

Július 26-án érkezik a Barba Negrába Baltimore város nehézsúlyú death / grind bajnokai, vagyis a Misery Index. A két éve megjelent The Killing Gods lemez kapcsán lenyomott turné után most ismét Európába érkeznek egy újabb körre, a Rákóczi Híd lábához, a Track színpadára. Az ötlemezes súly brigád bulijára érdemes testben és lélekben is felkészülni, hiszen hallójáratainkat nem kímélve ezerrel tolják a srácok. Valljuk meg őszintén, egy igazán kemény estének nézünk elébe, de már alig várjuk.

Esemény ITT érhető el!

További programok nyáron a Trackben
Useme
Karthago
Black Out-Csordás Robi
Sing Sing
Depresszió/Fish!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4310417306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása