Rozsdagyár

KIES - Közel teltházzal és videoklippel ünnepelték a lemezmegjelenést

2016. szeptember 20. - Felicium

unnamed_2.jpg

A Kies zenekar féktelen lendülettel veszi be a magyar rockzene színterét, hiszen alig egy éve léteznek, de sorra gyűjtik a szakmai elismeréseket, járják az országot koncertezve, olyan zenekarok előtt nyitják az estét, mint például az Enter Shikari, emellett pedig egyre gyártják a klipeket is. (A zenekarral készült interjúnk ITT olvasható)

Ezúttal a lemez megjelenése alkalmából a címadó dalra, a Kaland az életre készítettek egy hangulatos roadmovie-t. A közös nyaralás során rögzített videó tökéletesen mutatja be a vagány srácok filozófiáját:

“A klip pont úgy készült, mint amiről részben a szám is szól. Kitaláltuk, hogy menjünk le Horvátországba “zenekarépítős” kirándulásra két napra, és akkor forgassunk is. Nem volt fix, hogy pontosan hova megyünk, hogy hol alszunk majd, vagy mit is csinálunk, csak elindultunk. A végére pedig tényleg igazán szép kalandokban lett részünk.” - mesélték a srácok a kétnapos forgatásról.

Ezzel egyidőben jelent meg bemutatkozó lemezük is, melyet szeptermber 17-én, szombaton közel teltházas bulin mutattak be élőben közönségüknek az A38 Hajón, a szintén új albummal jelentkező (Kint a vízből) AWS-sel közös koncertjükön.

A Kaland az élet fizikai formátumban és további új zenekari merch-csel elérhető ITT!

Digitálisan pedig itt:
https://itunes.apple.com/hu/album/kaland-az-elet/id1151434603?l=hu
https://open.spotify.com/album/6gnyN9y4UZHRfiWqSg7cli
http://www.deezer.com/album/13979476

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5211730447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása