Rozsdagyár

POLGÁRI MULATÓ - Péntek & Szombat: Rock n' Roll, sör és pálinka

2016. szeptember 20. - Felicium

flyerpolgarihetvegerocknroll_1.jpg

Bizony, ez a hét igazán húzós lesz a budapesti Polgári Mulatóban, ugyanis pénteken és szombaton is tombolhatunk kedvenc zenekaraink dalaira (Red Hot Chili Peppers & Billy Idol), valamint megismerhetünk néhány tehetséges fiatal zenekart is. Szeptember 23-24-én ott a helyed az Astoria sarkán található létesítményben, ugyanis hatalmas buli van készülőben!

Pénteken akusztikus felvezetésnek lehetünk szem és fül tanúi az első két órában, melyet Csigatej és a Tonite Akusztik biztosít. Ezután fellép a fiatalokból álló Indie Rockos Mind The Gap, akik feldolgozás dalokkal készülnek első koncertjükre. Az estet stílusosan az ország legújabb RHCP feldolgozás bandája, azaz a kőbányais srácok által alapított Blue Cold Jalapeños zárja. (Esemény)

Szombaton kicsit fokozódik a helyzet, elő lehet venni a táncos cipőt és a hosszú hajakat, mert Rock 'n' Roll őrület lesz a javából. Fő attrakció az ország egyetlen Billy Idol feldolgozás zenekara, a Rebel Yeah, akik hatalmas bulit csapnak majd. Előttük pedig az este első fellépője a psy és progresszív hatásokkal megturbózott Soundflash Memory, utánuk pedig a nem rég új dallal jelentkező hard rock ötös Follow The Swallow lép színpadra. Energiákat tartalékolni, mert pörgős este lesz! (Esemény)

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1711730231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása