Rozsdagyár

NOCTIS - Novemberben nagylemez: Genesis Corrupted

2016. szeptember 30. - Felicium

szinezett.png

November 7-én, a Nail Records gondozásában jelenik meg az ajkai Noctis első lemeze, a Genesis Corrupted. Ezt beharangozandó készült el most az első szöveges videó a lemez címadó dalára. Az idén 10 éves power metal banda korábban jelentkezett már két kislemezzel, és tavaly év elején leforgattak egy videoklipet is a korong egyik legnépszerűbb dalára, a Veil of Lies-ra.

A stílus szerelmesei idén elcsíphették a zenekart az EFOTT Fesztiválon, a Zorall Sörolimpián, és a Rock On! Festen is. Többször voltak az Omen előzenekara, de megjárták már a Barba Negra színpadát is, a 2015-ös Pulzus tehetségkutató győztes zenekaraként. Többször játszottak már az Omen vendégeként, de vendégeskedtek már a Rock Rádióban is.

A zenekar lemezbemutató koncertjére november 12-én, Budapesten, az S8 Underground Clubban kerül majd sor. A kilenc remek power metal nótát tartalmazó albumot hamarosan megtalálhatjátok a boltok polcain és a legnagyobb streamer szolgáltatók oldalain is.

https://www.facebook.com/noctisbandhun/
http://noctisband.hu/ 

A lemezbemutató Facebook eseménye:
https://www.facebook.com/events/1445607828802191/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1011754109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása