Rozsdagyár

THE WEDDING AT THE SLAUGHTERHOUSE - Taroltak az X-Faktor színpadán!

2016. október 01. - Felicium
wedding1.jpg
2014 őszén Megyeri Tamás (Mogyi - dobok) fejéből pattant ki az ötlet egy olyan formációról, ami kizárólag feldolgozásokat játszana. Az alapkoncepció leginkább a 80-as, 90-es évek popslágereit öltöztetné át death, thrash, grind (vagy épp amilyen alfaj jól áll az alapanyagnak) metal köntösbe, de később inkább a rajzfilm dalok kerültek előtérbe. (Facebook oldal ITT!)

A csapat viszonylag hamar összeállt, Mogyi mellé szegődött kettő zenésztársa az Isatha zenekarból, név szerint Ágoston Péter (basszusgitár) és Harsányi Zsolt (gitár). Ezután csatlakozott Tombor Tamás (gitár), akivel Mogyi már szintén zenélt együtt többféle formában a Vágóhídon. Végezetül a szintén Mogyival együtt zenélő (From The Mirror, később Isatha is) Horváth Dániel (vokál) ragadta magához a mikrofont és 2015 nyarára meg is született a debütáló EP, az 'It's Morphin Time!!!44four'. A 4 dalos EP után - mely meghallgatható a SoundCloud-os profilunkon - a nyár folyamán még kettő dal látott napvilágot single formában, név szerint a Mézga Család és a Dr. Bubó rajzfilmslágerek.
screenshot4.jpg
A zenekarral legközelebb október 1-én találkozhat a közönség az esztergomi Sportalsó szezonnyitó buliján olyan zenekarok társaságában, mint az Angerseed, az Empyema és a Nigromantia.
Az esemény linkje ITT! található.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3411756531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása