Rozsdagyár

USEME - Steampunk videoklippel és vadonatúj dallal robbantja az őszi szezont

2016. november 08. - Felicium

useme_ezamiportrenk.jpg

Minden eddiginél izgalmasabb steampunk videoklippel és vadonatúj dallal robbantja az őszi szezont a USEME

A jelenleg második albumán dolgozó és a FISH! zenekarral közösen turnézó csapat újabb szerzeményt mutat be a készülő anyagról Ez a mi portrénk címmel

A zúzós poprock legfrissebb hazai képviselői a lendületes és számos állomásból álló nyári fesztiválturné után sem lassultak le, és csatlakoztak a FISH!-hez, hogy a tízállomásos turné keretében vigyék tovább első lemezük, a Világvevő hírét az országban. Győrben máris teltházas koncerttel indították a szezont, nyár óta pedig gőzerővel dolgoznak a második korongon, szüntelen ontják magukból az újdonságokat. A Rég nem látsz jól című szerzeményt már ismerheti is a közönség, most pedig egy egészen új arcukat mutatják meg az új dallal zeneileg és vizuálisan egyaránt.

A fülbemászó funkos, popos Ez a mi portrénk lenyűgözen látványos klipjében egy rendkívül érdekes karakter kalauzolja a nézőt egy felhővitorlással teli, képzeletbeli steampunk világba. A Terry Gilliamet és Wes Andersont idéző klipben a tér-idő kontinuumon átívelve játszik a zenekar, tőlük eddig teljesen szokatlan, rendkívül elegáns szerelésben.

Mindeközben teljes gőzzel készülnek a november 11-i Akvárium NagyHallbéli show-ra, melyre a jegyek kétharmada már elfogyott. Emellett a FISH! sem tétlenkedik, jelöltként szerepel a Cometen, október 31-én pedig a metálközeg legrangosabb elismerését, a Kettőnégy Gumizsiráfot vitték haza az év zenekara kategóriában. Természetesen tavasszal megjelent, minden korábbi sikerüket felülmúló albumukat, az Idő vant is magukkal hozzák majd a Belvárosba a víz alá, ahol a USEME újdonságát is először hallhatja élőben a közönség. Az estét a FISH!-dobos Hámori Dávid másik bandája, a Sunset fogja nyitni.

Jegyelővétel: http://akvariumklub.hu/programok/2016-11-11/fish-useme 

 

Több infó a zenekarokról itt:
www.useme.hu
www.fishonline.hu
www.sunsetmusic.hu 
www.facebook.com/usemezenekar
www.facebook.com/fishzenekar
www.facebook.com/sunsethungary

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2011941337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása