Rozsdagyár

KÁRPÁTIA - Lemezbemutató szombaton Budapesten

2016. november 10. - Felicium

karpatia_2.jpg

Erős hétvégének nézünk elébe a Barba Negra táján. Elsőként elmerülünk az elektronikus zenei óceánban a CLOUD9+-szal, majd a Kárpátia mutatja be nekünk 2016-os albumát, és a hétvégét a régóta várt finn dark/góth csapat, a The 69 Eyes koncertje zárja, akik Universal Monsters lemezükkel zúznak le minket.

Tavaly novemberben volt a Kárpátia Tartsd szárazon a puskaport lemezbemutató koncertje a Barba Negrában. Hatalmas buli volt, közben eltelt 1 év és itt az új 2016-os lemez, a Territórium, amelyet november 12-én ugyancsak a Barba Negrában mutatnak be, a bulit pedig a Cool Head Klan indítja majd be. Nézzünk akkor mindjárt pár dalt az új albumról, hogy szombaton már együtt tudjuk énekelni a zenekarral:

November 12-én tehát betyárok előre a Barba Negrába! (FB esemény ITT!)

karpatia.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1011948077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása